Varmepumpe

Energieffektiv opvarmning af din ejendom

Levering og montering af varmepumper

Hos Mainz VVS er vi leveringsdygtige i varmepumper af forskellige typer og størrelser, til forskellige ejendomme og behov. Vi har mange års erfaring med installation af varmepumper og kan derfor rådgive og vejlede ift. valg, placering og supplementer. Vi er Panasonic Pro Partner, men forhandler varmepumper af mange forskellige mærker og modeller.

Vi er leveringsdygtige i 2 typer varmepumper:

 • Luft-til-luft varmepumper
 • Luft-til-vand varmepumper

Begge typer pumper har hver deres fordele og ulemper, men fælles for dem begge er den høje energieffektivitet og de medfølgende besparelser på varmeregningen. Varmepumper, uanset type, er yderst klimavenlige, så udover at gøre noget godt for din pengepung, gør du også noget godt for miljøet, når du investerer i en varmepumpe.

Få den rette rådgivning og et uforpligtende tilbud

Hos Mainz VVS er vi eksperter i varmepumper. Vi yder ekspertrådgivning inden for opvarmning og kan helt sikkert hjælpe dig med at finde en løsning, der matcher din bolig og din økonomi. Ring på telefon 46 13 83 01 eller udfyld formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?

Hvorfor vælge os?

Vi går højt op i kvalitet og at alt leveres til den korrekt pris til den aftalte tid.

 • Erfarne VVS-montører

  Vores dygtige og erfarne VVS-montører har stået i næsten alle slags vanskelige situationer, og har derfor oparbejdet den nødvendige viden og ekspertise til at kunne løse enhver VVS-opgave uanset størrelse.

 • Fokus på bæredygtighed

  Vi investerer løbende i den nyeste teknologi for at sikre, at vi kan tilbyde dig de bedste og mest effektive løsninger.

 • Skræddersyet løsninger

  Vi lytter altid til dine ønsker, således at du ender med en løsning, der skræddersyet og dækker alle dine behov.

Luft til luft-varmepumper

Luft-til-luft varmepumpen udnytter varmen i den udendørs luft til direkte at varme de indendørs rum op. Den er typisk monteret med både en inde- og en udedel, på hver side af facaden. Luft-til-luft varmepumpen udmærker sig ved at være billig at anskaffe, nem at installere og yderst effektiv, hvis den blot skal opvarme ét eller få rum.

Varmepumpen er desuden et glimrende supplement til andre varmekilder.

Luft til vand-varmepumper

Luft-til-vand varmepumpen er, sammenlignet med luft-til-luft, en større investering, men kan i højere grad fungere som centralvarmeanlæg i en bolig. Varmepumpen udnytter energien i den udendørs luft til at opvarme vandet i en indendørs beholder, hvorefter vandet bruges til at varme boligen op gennem radiatorer, gulvvarme m.m.

En luft-til-vand varmepumpe vil typisk tjene sig selv ind i løbet af 4-5 år, afhængigt af mærke og model.