Skal du have hjælp til totalrenovering?

Gør din bygning klar til fremtiden

Ekspertise i totalrenovering

Trænger dit hus til en renovering eller istandsættelse? Vi tilbyder totalrenovering med fokus på kvalitet og præcision til vores kunder i Greve og omegn. Med over 50 års erfaring i branchen garanterer vi, at du får alle dine behov og ønsker opfyldt uanset størrelsen på dit projekt. Vi stræber efter at levere skræddersyede løsninger, hvor design, funktionalitet og økonomi hænger sammen. 

Vi varetager alle former for totalrenovering, herunder blandt andet:

Har du spørgsmål?

Hvorfor vælge os?

Vi går højt op i kvalitet og at alt leveres til den korrekt pris til den aftalte tid.

  • Erfarne VVS-montører

    Vores dygtige og erfarne VVS-montører har stået i næsten alle slags vanskelige situationer, og har derfor oparbejdet den nødvendige viden og ekspertise til at kunne løse enhver VVS-opgave uanset størrelse.

  • Fokus på bæredygtighed

    Vi investerer løbende i den nyeste teknologi for at sikre, at vi kan tilbyde dig de bedste og mest effektive løsninger.

  • Skræddersyet løsninger

    Vi lytter altid til dine ønsker, således at du ender med en løsning, der skræddersyet og dækker alle dine behov.

Fokus på tillid og samarbejde

At få udført en totalrenovering er en stor investering. Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse med os som partner. Vores mål er, at du føler dig tryg i alle faser i processen. Det sikrer vi ved klar og ærlig kommunikation, samtidig med at vi har ekspertisen til, at kunne yde professionel rådgivning og vejledning fra A-Z ud fra dine specifikke behov.

Lad os stå for hele din totalrenovering

Vi udfører alle former for totalrenovering. Vi kender alle led og krav til et optimalt byggeprojekt, som er med til at gøre os til din oplagte partner. Vi er din direkte kontakt og sparringspartner, som sørger for, at arbejdet altid bliver udført på et højt fagligt niveau med sans for detaljerne. Vi garanterer et resultat, du ikke kun er glad for i første øjekast, men også i det lange løb.

Kontakt os for rådgivning

Vil du gerne undgå at korrigere mellem forskellige faggrupper? Uanset om din totalrenovering drejer sig om hus, lejlighed, nyt køkken eller badeværelse, kan Mainz VVS udføre arbejdet for dig. Vi tilbyder en uforpligtende snak om din totalrenovering. Kontakt os på telefon 46 13 83 01 eller send en mail til info@mainvvs.dk