Brandteknik

I samarbejde med DK Brandteknik udfører Mainz VVS brandtekniske opgaver

Slangeskabe

Om det er en ny bygning der skal have sat slangeskabe op, eller blot en udskiftning af et eksisterende skab, så kan vi Mainz VVS hjælpe dig i mål med opgaven. Når vi går derfra, er skabet godkendt, serviceret og efterlever alle love og regler. Vi opsætter slangeskabe fra Venti, som er et af markedets førende leverandører.

Har du spørgsmål?

Hvorfor vælge os?

Vi går højt op i kvalitet og at alt leveres til den korrekt pris til den aftalte tid.

  • Erfarne VVS-montører

    Vores dygtige og erfarne VVS-montører har stået i næsten alle slags vanskelige situationer, og har derfor oparbejdet den nødvendige viden og ekspertise til at kunne løse enhver VVS-opgave uanset størrelse.

  • Fokus på bæredygtighed

    Vi investerer løbende i den nyeste teknologi for at sikre, at vi kan tilbyde dig de bedste og mest effektive løsninger.

  • Skræddersyet løsninger

    Vi lytter altid til dine ønsker, således at du ender med en løsning, der skræddersyet og dækker alle dine behov.

Trykprøvning

Vi udfører godkendt trykprøvning af slangevinder og slangeskabe. Trykprøvningen af slangen udføres ved at rulle slangen ud og stressteste den til 12 bar. Herefter rulles slangen op igen, trykket tages af og et godkendt trykprøvningsmærkat sættes på skabet eller slangevinden.

Kuglehaner

Slangeskabe sidder ofte i rigtig mange år. Det betyder at nogen af delene med tiden sætter sig eller bliver slidt. En af de ting vi ofte ser er at kuglehanerne, som åbner og lukker for vandet i slange skabene, kan risikere at sætte sig fast, hvilket kræver at de bliver udskiftet. Vi kommer og fryser vandet i røret så vi ikke behøver at lukke for vandet i hele bygningen. Herefter skifter vi kuglehanen til en ny, og tester efterfølgende, om slangeskabet virker som det skal.

Kontakt os i dag

Skal vi stå for servering eller installation af brandteknik hos dig? Vi har stor erfaring og hjælper både erhvervskunder, foreninger, institutioner mm. Vi er altid klar på at tage en snak om dine ønsker og behov. Du kan ringe til os på telefon 46 13 83 01 eller benytte dig af vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi yder altid kompetent rådgivning og vejledning, ligesom vi naturligvis også altid udarbejder et uforpligtende tilbud på en løsning.