Renovering af badeværelser

Moderne badeværelsesløsninger du bliver glad for

Giv dit badeværelse et make-over

Skal du have etableret et nyt badeværelse eller trænger det nuværende til en kærlig hånd? Så lad Mainz VVS gøre din drøm til virkelighed. Vi har gennemgående erfaring med renovering af badeværelser og leverer tidssvarende løsninger fra øverste hylde.

Badeværelset er et af de vigtigste rum i ethvert hjem. Meget tid bruges her af hele familien på alle tider af døgnet, og derfor er det naturligvis vigtigt, at faciliteterne er i orden. Standarden for badeværelset har set en rivende udvikling gennem det seneste årti og kravene til funktionalitet og komfort har aldrig været større.

Uanset om du er til et råt moderne look med “blød” belysning eller om du er til et mere klassisk udtryk, kan vi hos Mainz VVS hjælpe dig med en løsning, hvor alle dine ønsker og behov til design og funktionalitet forenes.

Har du spørgsmål?

Hvorfor vælge os?

Vi går højt op i kvalitet og at alt leveres til den korrekt pris til den aftalte tid.

  • Erfarne VVS-montører

    Vores dygtige og erfarne VVS-montører har stået i næsten alle slags vanskelige situationer, og har derfor oparbejdet den nødvendige viden og ekspertise til at kunne løse enhver VVS-opgave uanset størrelse.

  • Fokus på bæredygtighed

    Vi investerer løbende i den nyeste teknologi for at sikre, at vi kan tilbyde dig de bedste og mest effektive løsninger.

  • Skræddersyet løsninger

    Vi lytter altid til dine ønsker, således at du ender med en løsning, der skræddersyet og dækker alle dine behov.

Læn dig tilbage og lad os varetage entreprisen

Når der skal opføres et nyt badeværelse, er det nødvendigt at inddrage en række af forskellige fagmænd på projektet. Udover VVS’eren kan der for eksempel også være behov for en elektriker, en murer og en maler.

Hos Mainz VVS har vi mange års erfaring i branchen og har gennem tiden oparbejdet et stærkt netværk af samarbejdspartnere på tværs af alle faggrupper, og kan derfor tilbyde at varetage hele entreprisen på dit badeværelsesprojekt. Gennem tæt dialog sørger vi for at få afdækket dine ønsker og behov, hvorefter vi tager ansvaret for at koordinere arbejdet, så du blot kan læne dig tilbage og se din badeværelsesdrøm blive til virkelighed.

Tag første skridt i dag

Det første skridt er ofte det sværeste at tage. Hos Mainz VVS sidder vi klar ved telefonerne til at rådgive og vejlede dig om de bedste muligheder. Du er også altid velkommen til at trække på vores erfaring, hvis du mangler inspiration til den sidste finish. Ring på telefon 46 13 83 01 eller udfyld formularen her på siden, så hører du fra os inden længe.