Etableret i 1971

Hos Mainz VVS sætter vi en ære i at arbejdet altid leveres til rette tid, aftalte pris og med kvaliteten i top. Vi udfører alle former for VVS-arbejde; både de store og små reparationer med udskiftning af pakninger, vandhaner, toiletter og meget mere, men også de helt store entrepriser som et nyt badeværelse eller skift til energibesparende energikilder. Endvidere tilbyder vi service på varmepumper og ventilationsanlæg.

Hvad end du skal have skiftet en dryppende vandhane eller have totalrenoveret badeværelset, så garanterer vi dig et veludført stykke arbejde uanset størrelsen eller omfanget af opgaven, og med os på råd kan du få masser af inspiration og vejledning til, hvordan dit projekt bliver udført bedst muligt.

Har du spørgsmål?

Hvorfor vælge os?

Vi går højt op i kvalitet og at alt leveres til den korrekt pris til den aftalte tid.

  • Erfarne VVS-montører

    Vores dygtige og erfarne VVS-montører har stået i næsten alle slags vanskelige situationer, og har derfor oparbejdet den nødvendige viden og ekspertise til at kunne løse enhver VVS-opgave uanset størrelse.

  • Fokus på bæredygtighed

    Vi investerer løbende i den nyeste teknologi for at sikre, at vi kan tilbyde dig de bedste og mest effektive løsninger.

  • Skræddersyet løsninger

    Vi lytter altid til dine ønsker, således at du ender med en løsning, der skræddersyet og dækker alle dine behov.

Kvaliteten i højsædet

Når du har en VVS- eller blikkenslageropgave, der skal løses, er det altid en god ide at have uddannede fagfolk på opgaven. Så kan du nemlig være sikker på, at installationerne er lavet korrekt og med godkendte produkter. Går du på kompromis med kvaliteten her, så risikerer du, at der opstår problemer efterfølgende, og det kan komme til at koste dig dyrt

Din garanti for kompetent rådgivning og godt håndværk

Vores arbejdsområder