Om os

+45 4613 8301

arne@vvsmainz.dk

Lidt om Mainz VVS

Etableret i 1971

 

Hos Mainz VVS sætter vi en ære i at arbejdet altid leveres til rette tid, aftalte pris og med kvaliteten i top. Vi udfører alle former for VVS-arbejde; både de store og små reparationer med udskiftning af pakninger, vandhaner, toiletter og meget mere, men også de helt store entrepriser som et nyt badeværelse eller udskiftning af oliefyr til gasfyr eller vedvarende energi. Endvidere tilbyder vi service på olie- og gasfyr samt service på varmepumper og ventilationsanlæg via vores faste samarbejdspartner Lygas. Her er Mainz VVS nemlig en del af ejerkredsen.

Hvad end du skal have skiftet en dryppende vandhane eller have totalrenoveret badeværelset, så garanterer vi dig et veludført stykke arbejde uanset størrelsen eller omfanget af opgaven, og med os på råd kan du få masser af inspiration og vejledning til, hvordan dit projekt bliver udført bedst muligt.

 

Kvaliteten i højsædet

 

Når du har en VVS- eller blikkenslageropgave, der skal løses, er det altid en god ide at have uddannede fagfolk på opgaven. Så kan du nemlig være sikker på, at installationerne er lavet korrekt og med godkendte produkter. Går du på kompromis med kvaliteten her, så risikerer du, at der opstår problemer efterfølgende, og det kan komme til at koste dig dyrt

 

Din garanti for kompetent rådgivning og godt håndværk

Vores arbejdsområder

 

  • Spjæld
  • Projekt
  • Badeværelser
  • Gaskedler
  • Varmepumper

 

Mainz VVS

Cvr: 26079322

 

Åbningstider

 

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00

Kontakt information

+45 4613 8301

Industrihegnet 8B

      4030 Tune

Vi tilbyder

God kvalitet //Autoriseret vvs Spjæld arbejde// Projekt//Badeværelser// Gaskedler//Varmepumper